Winterbanden

Veco Auto's levert o.a de volgende diensten:

  • Banden
  • Velgen
  • Montage
  • Accu’s
  • Trekhaken
  • Schokdempers
  • Uitlaten/li>
  • Balanceren/li>

Banden

Een jarenlange ervaring kan door niets worden vervangen! Of het nu gaat om zomer-, winter-, 4x4- of All Weatherbanden: wij hebben voor elk voertuig de juiste banden. Wij geven voor elk soort voertuig altijd het meest optimale advies. Qua kwaliteit, maar ook qua prijs. Door het gezamenlijke inkoopvoordeel kan Veco Auto's een groot assortiment bekende topmerken aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Zo verkopen wij ondere andere Continental, Vredestein, Michelin,Bridgestone en Infinity!!

Wielen

Verfraai uw auto met nieuwe velgen! Veco Auto's biedt u een omvangrijk assortiment aan velgen van de marktleiders op velgengebied. Wij adviseren wat de mogelijkheden voor uw auto zijn. Bent u op zoek naar een complete set, dus banden en velgen? Wij bieden u talrijke actuele en scherp geprijsde sets. De juiste wielen voor uw auto? Kom langs of neem contact op met Veco Auto's voor een deskundig advies

Balanceren

Onbalans in een bandwielcombinatie kan zorgen voor een hinderlijke trilling in de auto en vroegtijdige slijtage van diverse onderdelen van uw auto, denk hierbij aan de wiellagers en het gehele ophangsysteem. Veco Auto's kan uw banden perfect balanceren en indien nodig optimaliseren, optimaliseren zorgt voor een optimale rondheid van de band en -wiel combinatie en zorgt ervoor dat uw trillingsvrij en comfortabel kunt rijden.

Accu’s

In de moderne auto’s zijn meer en meer consumenten- en controle-apparaten aangesloten op het elektrische systeem van uw auto. Dan is een goede accu cruciaal om plotselinge uitval van de gehele auto-elektronica vermijden. Laat uw accu dus regelmatig checken en indien nodig vervangen. Wij hebben de juiste batterij voor bijna alle auto’s en altijd tegen eerlijke prijzen, Dus laat u niet versassen door de koude winter!!

Uitlijnen

Het onderstel van uw auto is afgesteld op een optimale wegligging en perfect stuurgedrag van uw auto, indien deze afstelling afwijkt kan dit zorgen voor verkeerde en vroegtijdige slijtage van uw banden en andere onderdelen, afwijking naar links of rechts, verminderd stuurgedrag en een hoger brandstofverbruik. Met de moderne apparatuur van Veco Auto's kan uw auto 3 dimensionaal worden uitgelijnd, de afwijkingen worden gecorrigeerd zodat de wielen weer in optimale positie staan.

Schokdempers

Goede schokdempers zorgen voor veiligheid en comfortabel rijden. Schokdempers zorgen voor een goed contact van de band met de weg. Als de schokdemper defect is wordt de remweg langer en is uw wagen moeilijker bestuurbaar, verhoogt het risico van aquaplaning en zorgt voor onregelmatige slijtage van uw banden. Schokdempers moeten daarom om de 20.000 kilometer gecontroleerd worden. Bij Veco Auto's kunt u terecht voor A-merk schokdempers tegen bijzonder scherpe prijzen. Vanzelfsprekend inclusief vakkundige montage!

Uitlaten

Een goed uitlaatsysteem zorgt voor minder belasting van het milieu, een laag geluidsniveau en optimale prestaties van uw motor. Daar om is het een goede zaak om uw uitlaatsysteem regelmatig te laten controleren. Is uw uitlaat stuk, dan kunt u bij Veco Auto's goed en goedkoop terecht voor nieuwe of gebruikte onderdelen of een compleet uitlaatsysteem. Wij verkopen uitsluitend A-merk uitlaten!!